resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 434
    kendisine kim ne veriyor ki biz çıkıp bonservis için 5 milyon euro civarı ve kendisine yıllık ücret olarak 1.8 milyon euro veriyoruz anlamış değilim.

    dünya devleri mi peşinde bu adamın ben anlamıyorum ki. menajerlerin ortaya attığı bir iki takım vardır bir de fenerbahçe vardır. sen teklifin yaparsın dersin ki 2.5 milyon euro veriyorum bonservisi için yıllık da 1 milyon euro kabul ediyor musun etmiyor musun, etmiyorsan da allah selamet versin diyip masadan kalkarsın ve daha fazla ücret karşılığında alan olursa başka takıma gider alan çıkmazsa da seneye serbest kalacak zaten.

    bir de benim anlamadığım bu yıllık ücretler neye göre belirleniyor. vedat'a desen ki sana yıllık 1-1.2 milyon euro vereceğiz "yok hayır kabul etmiyorum ben rize de kalıp 300 bin euroya oynamaya devam edeceğim" mi diyecek.

    yahu bilmiyorum bazen gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bu olayları. bir de bunları söyleyince "fm" *cilikle suçluyorlar ya insanları. futbolu fm mi sanıyorusunuz siz diyorlar. işte problem de tam olarak orda keşke yöneticiler de futbolu fm sansa da bu çileleri çekmek zorunda kalmasak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın