resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 700
    24 eylül 2018 fenerbahçe beşiktaş maçında attığı golde çektiği inanılmaz şutla aklımda kalmıştır. bakın çok sert şutlara daha önce şahit olduk, gol olsun ya da olmasın. ancak bu goldeki şutu gerçekten gördüğümüz o sert şut gollerinden bile çok daha hızlı gitmişti.

    şöyle diyeyim, sneijder'in fener'e attığı goller, hagi'nin monaco'ya attığı gol, figo'nun euro 2000'de ingiltere'ye attığı gol vs. aklıma ilk gelen uzaktan sert şutla atılan goller. bunlar da elbette çok sert ve topun gittiği nokta açısından inanılmaz yerlerdi, ancak bu adam bu goldeki şutunda bu bahsettiğim gollerdekinden çok daha sertini vurdu. adeta bir hami mandıralı, bir roberto carlos gücünde vurdu topa. eğer ki kamera yanıltması, video yanıltması gibi bir durum söz konusu değilse, son yıllarda atılmış en süratli şutlardan biriydi.

    bu durum kilidin açılmadığı maçlarda çok işimize yarayacaktır. normalde çok zor olmayan noktalara gidecek toplar bile, kalecinin refleks hızından fazla olursa eğer, sonuca ulaşmış olabilir.

    hayırlı olsun.

    son olarak şunu diyeyim, hagi'den, sneijder'den daha iyi uzaktan şutör değildir, ayrıca kıyasını da yapmadım yukarıda. kıyaslamak istediğim topun hızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın