• 5006
    27.06.2019 tarihinde açıklanması beklenen ffp cezalarıyla alakalı muhtemelen bizim aldığımız gibi bir ceza alacak kulüp.

    öncelikle şu konuya bir açıklık getirmek gerekiyor. benim bildiğim kadarıyla uefa transfer cezası vermeye yetkili bir kurum değil. transfer ile alakalı yasakları fifa veriyor. o yüzden ne olursa olsun transfer yasağı almayacak olan kulüp. *

    uefa'nın da son yıllarda biraz daha yumuşadığını düşünürsek verilecek ceza bizim aldığımız alabildiğin kadar sat ve en fazla şu kadar zarar edebilirsin şeklinde olacaktır.
    bu da fenerbahçe'yi özellikle bu sene etkilemez. şu açıdan etkilemez. fenerbahçe ve beşiktaş, bizim gibi denetleme kuruluna sahip değiller ve dışarıdan sürekli para akışı oluyor. ne kadar verdiklerini de kap'a dahil hiç bir yere bildirmiyorlar. mesela van persie'ye ne kadar para verildi hala muamma. o yüzden imza paralarını yüksek tutarak kiralık oyuncularla kadro kurabilirler.

    max kruse, kolarov, mina gibi oyuncuları sadece imza parası ve kiralık olarak getireceği konuşuluyor. ayrıca eljif elmas'tan da 15 milyon euro üzeri bir gelir elde edecekler gibi.

    özetle, alınacak cezadan çok fazla zarar görmeyeceğini düşündüğüm takım.

    edit: kaideyi taciz eden istisna nın verdiği kaynağa göre artık uefa'da transfer yasağı verebilmekte. yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.

    http://www.sporkolik.net/...an-silme-cezasi.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın