resim
Emre Asik
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 211
    nasıl oynarsa oynasın, tecrübesinden muhakkak faydalanılması gereken futbolcu; kariyerine galatasaray'da koç olarak devam etmesi gerekliliğinden bahsetmiyorum bile. vücudunda 1 gram yağı bulunmayan, yaşının elverdiğince mücadele eden ve bariz bir şekilde tecrübesi sayesinde iyi oynayan bir futbolcu emre aşık. servet çetin'in yanındaki alternatiflere bakıldığında, eldeki tüm stoperlere tercih edilebilir fakat bu yaştaki bir futbolcu kendine ne kadar iyi bakarsa baksın, sakatlanma riski taşır, performansı da inişli çıkışlı olabilir.

    stoper transferi yapmak için ne emre'nin emekli olmasını, ne de servet'in satılmasını bekleme lüksümüz var. ama emre aşık sahada görmekten keyif aldığım, güven veren bir futbolcu. kuvvetini idareli kullanıyor ve zaten oyun anlayışı itibarı ile topla az oynamaya dikkat ediyor(şair burda servet'e seslenmiş).

    hakan balta ve mehmet topal ancak yarımşar stoper sayılabileceğinden, galatasaray'ın elinde bulunan 3 stoperden biridir. kadro derinliği zannettiğimiz emre güngör ve gökhan zan'ın buhar olduğunu anladığımızdan beri, ayrı bir değerlidir. bu da tuhaf işte, kadrondaki bir oyuncunun aslında ilk 11'inin değişmezi olduğunu sezon ortasında öğreniyorsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın