resim
Yusuf Erdoğan
Takım:Konyaspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 279
    yangıncı tayfayı gün yüzüne çıkartmış futbolcudur. burada mesut özil bekleyenleri büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. gerçekleri kaldıramayacak taraftarları antu.com'a alalım. hayallerde orada yaşıyorlar, burada değil.

    aklı başında taraftar 1.000.000 kez açıkladı. tekrar açıklayalım! bıkmadan.

    1. paran yok!
    2. oyuncu satınca yerine yabancı kilit nokta atışı transferler yapacaksın
    3. 3.3m euro ekside başladın zaten (maicondan gelen 1.7m - 5m lyundama)
    4. yerli futbolcun yok!
    5. 3 kulvarda en az 50 maç oynayacaksın.
    6. yabancı sınırlaması için önlem alman lazım
    7. rotasyona girmesi gereken en az 5 yerli oyuncu lazım. 14 yabancı 11 mevkiye kaydırarak oynayamazsın(donku stoper ortasaha, linnes hem sağ hem sol bek, feghouli hem 10 numara hem kanat forvet. v.b.)
    8. gurbetten getirdiğin devşirme türkler içinde kural var. en az 4 türkiyede yetişmiş futbolcunun kadroda olması gerekmekte. (15-18 yaş aralığını tr de geçirme zorunluluğu var)
    9. cezan var bu yıl 22 oyuncu kadronda bulundurabiliyorsun. (geçen yıl 21'di her yıl 1 artıyor.)

    fatih terim'in çözümü;
    yerlilere para ödeme ( jimmy, şener, yusuf erdoğan, aytaç kara, ertuğrul ersoy, salih uçan, adem büyük hatta gökhan töre) bu oyunculardan bazıları ile anlaşacağız(anlaştık)
    yabancı kilit noktalara bonservisle harcama yap. sol açık, 2 orta saha, 1 santrafor.

    çöp yazan, gelmesin diyen, nolursunuz bir de kim gelsin onu yazın! kim var türk? sen olsan kimi alırsın! fatih terim seni telefonla aradı diyelim. 45 yıldır futbolun içindeyim nolursun sen yardımcı ol dedi, kimi alsın? anlamıyor musunuz boınservisli türk alırsan, bonservisli yabancı alamayacaksın bu seferde! banega'yı alamazsın işte o zaman! santrafor getiremezsin o zaman.
    gereksiz transfer diyenler bakın nolursunuz diyorum, kim gelsin yazın bilelim bizde. 14 yabancı + .............. lütfen noktalı yeri doldurarak 22 oyuncuya tamamlayın.

    unutmadan alt yapı diyenler romantik, ıslak hayallerinden uyansınlar. arda turan ve ozan kabak gibi futbolcuları sen her 10 yılda bir çıkartıyorsun. kaldı ki oyuncular geldi 19-22 yaş aralığına daha 10 tane profesyonel maç oynamamışlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın