resim
Yusuf Erdoğan
Takım:Konyaspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 270
    yerli futbolcuların tümünde maalesef ki hep bir "ben oldum" havası vardır. bir maçta bir gol atmışsa, tüm sezon bunun ekmeğini yiyebilirler. attıkları depar, yaptıkları çalım için bile mükafat isterler. sanırsın ki mecbur değil de, hayrına yapıyor.

    sinan gümüş, yasin öztekin gibi futbolcular bazı şampiyonluklarımızda çok kritik roller oynadılar ama hep bir mızmızlama içerisindeydiler. sürekli zam istemeleri, etki ettikleri sezonlardan sonra yatışa geçmeleri ve hep bir isyankar tavırları...

    yusuf erdoğan'ın da bunlardan pek bir farkı olmayacaktır. 1 sezon çok iyi oynar, sonraki sezonlarda da bizi artık hayattan bezdirir. bunu yusuf erdoğan özelinde söylemiyorum, dediğim gibi yerli futbolcuların geneli böyle.

    yusuf erdoğan özeline de girersek; bursaspor'da top koştururken, bir maçta sırf yuhalandığı için taraftara el kol hareketi yapıp oyundan çıkmak istemesi ve trabzonspor'da oynarken, avrupa kupalarında karşılaşacağı rakibi küçümsemesi (iki maç sonunda elendiler) bize göre değil. bakalım artık, umarım beni yanıltır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın