resim
Yusuf Erdoğan
Takım:Konyaspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 262
    mental olarak ciddi sıkıntıları olan futbolcu. hem saha içindeki oyun aklından hem de davranışlarından bahsediyorum. kendisini çok defa canlı izledim. bursaspor taraftarıyla çok saçma bir ilişkisi vardı. çıkarken yuhalanıyordu, yusuf el kol yapıyordu. sonraki hafta yedek başlayınca taraftar yusuf'un girmesini istiyordu ve yusuf da oyuna hareketlilik getirince alkış alıyordu. sonraki hafta yine yuhalama... trabzonspor'da da sıkıntılar yaşamıştı zamanında.

    oyun aklında da ciddi sıkıntılar var. muhtemelen hızı ve harcadığı yüksek enerjinin de etkisiyle doğru kararı genelde ya veremiyor ya da geç veriyor. tabii bu yüzden çok eleştirecek değilim zira zaten hızlı futbolcuların ciddi kısmı benzer sıkıntıları yaşıyor.

    yeteneğine gelirsek de ben ortalama bir yeteneğe sahip derim. hadi ortalamanın bir tık üstü olsun. hızıyla çizgiye indikten sonra topu 5 defa içeri çeviriyorsa 2'si falan etkili oluyordu belki. ince bilek hareketlerini veya dar alanda ince işler yaptığını falan da görmedim pek. ''at topu koşsun.'' oyuncusu.

    kendisini hoca çok istedi muhtemelen. vardır hocanın böyle transferleri. zaten bizde 11 oynayacak bir adam değil de umarım koca bir hiç olan kulübeye bir nebze olsun güç katar. düşük maliyetli olmak şartıyla tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın