resim
Yusuf Erdoğan
Takım:Konyaspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 260
    ilk olarak kulübümüze transferinin hayırlı olmasını diliyor ve kendisini böyle büyük bir camiaya transfer olduğu için tebrik ediyorum.

    yusuf türkiye'de yetişen, bonservissiz, düşük maaşlı, yetenekli ve eksik olduğumuz bölgede oynayan bir futbolcu. transferi için bütün şartlar oluşmuş ve gerçekleşmiştir. bugünlerde sadece sofiane feghouli'den oluşan kanat rotasyonumuz için güzel bir takviye olmuştur.

    kanat rotasyonumuz için tek başına yeterli olmayacaktır pek tabi. maddi durumumuzun el verdiği kadarı ile 2 oyuncu daha almamız gerektiğine inanıyorum. jimmy durmaz bonservissiz, orta derece bir maaşla alınabiliyor ise türk statüsünde olduğunu da hesaba katarsak ikinci güzel takviyemiz olur. yunus akgün de sözleşmesini uzatmaya yanaşırsa en azından 4 kişilik kanat rotasyonu oluşturmuş oluruz.

    kanat rotasyonunu yusuf ve jimmy transferleri ile yunus'un sözleşmesini yenileyerek garanti altına aldıktan sonra. gerekli olan diğer mevkilerin de halledilmesinin ardından kiralık genç bir oyuncuyu, bizim için adı geçen ryan babel'e tercih ederim. babel bana hiç güven vermiyor. babel yerine henry onyekuru tekrar kiralansa mesela şahane olur. henry olmadı, bu tarz başka bir transfer oldu, o da olumlu.

    son olarak da yusuf'a şunu demek istiyorum. sahayı çık, formanı terlet, başarılı olursun ya da olamazsın orasını bilemeyiz ama formanı terlettiğin sürece taraftarın büyük çoğunluğundan saygı göreceğinden emin ol. fakat gerek trabzonspor, gerek de bursaspor maceralarında taraftarla girdiğin münakaşaya burada asla girme. bak askere de gittin, geldin. olgunlaş ve eleştirileri kaldıracak seviyeye gel. hadi aslanım, allah yardımcın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın