resim
Ahmet Ali Ağaoğlu
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:67
Uyruk:Türkiye
  • 137
    kendisinin "bir başka abdülkadir veya yusuf getirsinler" dediği yusuf ve abdülkadir 2 senedir süper lig dışında bir platformda kendilerini gösteremeyen,müthiş yeteneklerine rağmen çokça da defosu olan, fizik, kondisyon ve oyun bilgileri avrupa'nın çok altında olan iki oyuncu. redddettikleri takım 3 sezon evvel şampiyonlar ligi'nde yarı finali gördü ve o oyunculardan yaklaşık 300 milyon gelir elde etti.

    medyada da o kadar gereksiz övülüyor ki şu ahmet ağaoğlu futbolu hiç takip etmeyen biri kendisini yönetici sanacak. zaten türk futbolundaki esas sıkıntı, takımı biraz parlayınca ego zehirlenmesi yaşayan yöneticiler... aziz yıldırım bunu yaşadı, ünal aysal yaşadı, fikret orman yaşadı, akhisar başkanı bile yaşadı anasını satayım inanılacak şey değil. bunlar yetmezmiş gibi bir de saçma sapan açıklamaları vardı gerek malum derbi maçı olsun gerek sezon sonu olsun şimdi de kalkmış sözde fiyat arttırmak için ego pisliyor. seneye allah korusun uzun süreli bir sakatlık yaşarsa ne olacak bu çocuklara ve trabzon kulübüne? insan hiç mi bunu göz önüne getirmez?

    dinamik kadrosu, bence çok başarılı bir teknik direktörü ve inanılmaz bir taraftar desteği olan trabzon'un, şu yöneticiler yüzünden geleceği parlak görünmüyor bence. seneye bu kadro yapısıyla 3 kulvar yarışabilirlerse ilk 4'te bitireceklerini düşünmüyorum ben. 1 ay sonra sezonu açacaklar ellerinde bir forvet var, stoper rotasyonları dar, beklerin alternatifleri yok... bunca sorunun üstüne bir de saçma sapan açıklamalarıyla komik bir başkanları var. geçen sene yöneticilik namına yaptığı tek şey burak ve onur'u kadro dışı bırakmasıydı kendisinin, bu sayede de ünal karaman çalışabileceği daha rahat bir atmosfer buldu ve tamamen onun sayesinde ilk 4 yapabildiler. ünal karaman'ın çok başarılı olmasını isteyen biri olarak inşallah sezon içerisinde ahmet ağaoğlu'nun komikliklerinin bedelini ödemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın