resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 410
    bence kendisi hakkında gereksiz bir ön yargı var. elmander'den beri stili elmander'e en yakın oyuncumuz olur. diagne gelirken bu adam gol atar ama iyi bir futbolcu değil diye düşünüyordum, muric için de çok gol atmaz ama takıma faydalı olur diye düşünüyorum.

    gençlerbirliği zamanında epey kötüydü ama gençler de çok kötü bir takımdı, zaten küme düşmüştü. oradan bende de kötü bir intibası vardı ancak rize'de kendini çok geliştirdi. sırtı dönük oyunu gayet iyi, ikili mücadelelerde ve hava toplarında üstünlük sağlıyor rahatlıkla. ve en önemlisi çalışkan bir oyuncu, rakip savunmaları yoran bir oyuncu. terim'in önde basan sistemine uygun biri yani. son vuruşları da elimizdeki oyunculardan iyi. daha 25 yaşında olduğunu düşünürsek kendisine ödenen paraları rahatlıkla geri kazanabiliriz, bize zarar ettirmez.

    derseniz dünyada başka oyuncu mu yok, benzerini bu paralara buluruz. ona katılırım. ama işte domestik transferler yapmak hem yöneticilerin hem de hocanın hoşuna gidiyor işleri bir tık daha kolaylaştırdığı için sanıyorum. iç pazardaki iyi oyuncuları kazık yememek suretiyle almak beni eskisi kadar rahatsız etmiyor artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın