• 34263
    "ben galatasaray genel kurul üyesiyim. bu süreçte başta başkanımız mustafa cengiz’e çok teşekkür ediyorum. neredeyse her gün beni aradı. sayın abdurrahim albayrak aynı şekilde. fatih terim hocamız, euroleague döneminde çok destek oldu"

    "birileri o salonda bana küfür ederken,diğer tarafta türkiye’nin en büyük hocası şampiyon olduğu gün bana başarılar mesajı atıyor"

    "fatih hocanın her koşulda mücadele etme, geri adım atmama ve ekibiyle bütünleşip sinerji yaratmasını örnek alıyorum. fatih hoca en zor şartlarda dahi başarılı oldu. şimdi tabii beklentimiz galatasaray’ın avrupa’da iyi yerlere gelmesi"

    "kolay değil yaşadıklarım. maçlara 3-4 bodyguard ile çıkıyorum. bu, nerede görülmüş?numaralarımı ve sosyal medya hesaplarımı değiştirmek zorunda kaldım. ve tüm bunlara tek başıma göğüs gerdim"

    "türk spor tarihinde olmadık bir şey... 6 maç üst üste ceza veriyorsun, 7’nci maçta seyircisiz cezası geldiğinde maçtan 2 saat önce erteleme kararı veriliyor. ben o sinirle maçı her zaman olduğu gibi yönetirsem atılırım dedim! zaten ayağa kalkmama gerek kalmadı"

    "inşallah onlar da bir gün kendi türk kahramanlarını yaratırlar. o zaman bizimle uğraşmayı bırakırlar"

    "kulüp yöneticileri de bu topa girmek istemediler. ‘ergin ataman kendi başına ne yapıyorsa yapsın’ dediler. sonunda gelinen nokta bu oldu. ama ergin ataman öyle bir insan ki, ben hiç kimsenin ayağına gidip özür dilemem. ben dilemem"

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın