• 134
    reklamsız olmasını bir nebze anlıyorum. kişiden kişiye değişir tabi ama bence reklamsız formalar daha şık duruyor. geçen sene aldığım formamızda sırt dahil hiçbir reklam yoktu.

    ancak türk bayrağının basılmayıp da yanında yollanmasını, ister bastır ister bastırma mantığını anlamış değilim. geçen sene formanın yanında yolladılar türk bayrağını. önce silikonla yapıştırmaya kalktım. bir süre sonra düştü. yine yapıştırdım yine düştü. japon yapıştırıcı denedim olmadı. olmadığı gibi etrafına da yapıştırıcı bulaştı ve kötü bir görünüm ortaya çıktı. en sonunda terziye diktirdim ve oldu. en garanti çözüm buymuş meğer.

    bu seneki formamızı da alacağım elbet. lakin sırtına, bize şampiyonluk getirdiği için feghouli'nin ismini yazdıracağım. onun numarasının kesinleşmesini bekliyorum. ben 89 yazdırırım gider numarasını değiştirir falan. feghouli, grenoble ve valencia'da uzun yıllar 8 numarayı giymiş. bize geldiğinde ise selçuk inan 8 numara olduğu için, doğum tarihinden dolayı 89 numarayı giydi. eğer selçuk inan takımdan ayrılırsa tekrar 8 numaraya döner kanaatindeyim.

    edit: cezayir milli takımındaki numarası ise 10.
App Store'dan indirin Google Play'den alın