resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1732
    çekilin renktaşlar biraz bilgi vermeye geldim. malum ülkemizde legal iş görünümü olan aileler içerisinde en güçlüsü koç ailesidir - olay illegale gidince çok değişik durumlar var, yeri burası değil - ve rahmetli vehbi koç daima bir vizyon oluşturmaya çaba göstermiş birisidir - kendisini maalesef tanıyamadım yaşım yetmedi ama ortak tanıdıklarım ve izlediklerimden çıkardım bu sonucu - ve bu vizyonun kendisinden sonra da devam etmesini istemiş, hem oğlunun hem de kızlarının doğru (!) evlilikler yapmasını sağlamış hem de torunlarına bir beyin mirası bırakmaya çaba göstermiş.
    kısa kesersek rahmi koç'un 3 oğlu içerisinde mustafa koç görünen vizyon, ömer koç büyük beyin, ali koç da yakışıklı koç olarak yaşadı uzun zaman ama mustafa koç' un ölümü bazı dengeleri değiştirdi ve tamamen yönetim ömer koç' a geçti.
    koç holding bünyesinde daha önce bazı deneme operasyonlarında başarısız olan ali koç fenerbahçeye başkan yapıldı ve koç holdingden uzaklaştı.
    şimdi görüyoruz ali koç'un yöneticilik anlayışını, ben orta vadeyi görürse eğer ali koç'un fenerbahçeye çok zarar vereceğini düşünüyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın