resim
Eljif Elmas
Takım:Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 144
    instagramdan birine mesaj atmış, o da mesajı ifşa etmiş.

    kızın yaptığı kezbanlık tamam da erkekler de tanımadıkları insanla diyalog kurma çabasından vazgeçsinler, biraz vakur, cool olsunlar artık. ya sen fenerbahçe gibi bir camiada oynuyorsun, ama doğru ama yanlış milyon euro değer biçilen bir adamsın. kendine bakar, topunu oynarsan 3 sene sonra tüm ülkenin tanıdığı, zengin, başarılı biri olacaksın. hiç tanımadığın, muhabbetin olmayan bir insanın resmine bakıp, kalp yollayıp niye mesaj atıyorsun? takipleşirsin, karşılıklı yorumlarla zamanla ufak diyaloglarınız olur vs. o zaman tamam da ne gerek var ki yani? ne oldu, bir fotoğrafla hayatının aşkını mi buldun da güdülerine ket vuramadın sanki? yaptığına taciz vs demiyorum, değil de zaten. ilk mesajdan sonra karşı taraf diyalog kurmak istemediğini belirtir ancak buna rağmen ısrar gelirse taciz odur, orada başlar. ama yine de ne gerek var? o kız zaten günde onlarca erkekten o masajları alıyor. salak mı? nasılsın mesajını nasıl olduğunu merak ettiğin için atmadığını bilmiyor mu? ya sen sıradan biri de değilsin, bırak o kız sana yazsın, dediğim gibi bir duruşun olsun, cool ol.

    o yüzden mesajı ifşa eden kadar atana da kızıyorum ben bu tip olaylarda.

    edit: o kız sana yazsın derken o ya da bir başkası ne fark eder? nihayetinde sadece dış görünüş olarak beğenip arzuladığım biri. 10 sene sonra onun yerine başkaları olacak orada. onunkine benzer dayısız göğüs, kalça vs bulursun zaten. dürüm buyken ne gerek var? embiid rihanna ile (bak öyle instagramda göğüslerle popüler olan biriyle de değil, rihanna ile) 19 yaşındayken tanışmak istemiş, rihanna da "all star ol öyle gel " demiş. adam all star oldu gerçekten de ve rihanna soruldu kendisine, o da " dünyada başka bir sürü güzel kadın var" dedi. al, bak bu embiid'in hatun; https://www.instagram.com/annedepaula_/?hl=tr

    özetle bu türk kızı eleştirileri benim nazarımda aynı zamanda türk erkeği eleştirisidir de. o kızları o hale getirenler erkekler çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın