• 36
    (bkz: #2692614)

    yukarıdaki girdiden benim anladığım şu. eğer fatih terim'i milli takımdayken de seviyorsak notgivingup'ı linç edebiliyoruz ama eğer o zaman sevmiyorsak linç edemiyoruz. yoksa notgivingup'ın yazdıklarının doğru ya da yanlış olmasının herhangi bir önemi yok. eğer bir taraf seçtiysek ona göre davranmalıyız.

    asla adalet terazimiz olmamalı. fatih hoca'nın yanlışlarını sadece milli takım zamanında sevmiyorsak konuşabilir, seviyorsak konuşamayız. çünkü fatih hoca gittiği zaman ona kızınca (kaldı ki kızsam bile hiçbir zaman sevgim azalmadı hocaya, herkes hata yapar ve her hata yapan insan bir kalemde silinmez, hele hatrı çok olan hiç silinmez. kaldı ki bu olayda tek suçlunun hoca olmadığına inanıyorum.), sonra da döndüğünde yaptığı güzel işleri takdir edince iki yüzlü oluyoruz.

    ahımız varcı tayfaya sözlükte birçok kere yazdım, bu vesile ile bir kez daha yazayım. kendi özel hayatınızda size karşı hatası olan insanları hemen hayatınızdan bir daha geri almamacasına çıkarıyor musunuz? ben hoca hatasız demiyorum, hocanın kendisi de demiyor zaten ama bu kin ve nefret niye? diyorsanız ki en ufak bir hatada anamı, babamı, kardeşimi, eşimi, dostumu harcayan bir insanım ben o zaman tamam haklısınız hocaya sallayıp durun. yok değilim diyorsanız bir susun artık ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın