• 141
    (bkz: #2692411)

    yukarıdaki provokatif girdiyi yazan yazar.

    yazdıklarının hiçbiri gerçekleşti mi? hayır. ne takımın tamamı yaşlı oyuncularla dolduruldu, ne de evlat kontenjanından transfer yapıldı. bunlar olmadan gelip burada hocaya sallıyorsan bu provokasyon yapmaktır.

    hoca takımı yaşlı oyuncularla dolduruyormuş? en son geldiğinden beri bonservis parası verip aldığı adamlar; nagatomo, emre akbaba, marcao, luyindama ve diagne. evet hepsi 30 yaş üstü adamlar, arkadaşımız da haklı.

    yazdıklarında yalan yanlış bilgiler var mı? fazlasıyla. mesela fatih terim'in algoritması belliymiş. sezon sonu final psikolojisi gelene kadar top oynamazmış takım. doğru 96-2000 ve 2011-13 arasındaki dominant takımın başında ben vardım çünkü. özellikle fernando'nun yedek kalma mevzusu provokasyon olduğunun kanıtı. fernando'nun kalırsa 11 oynayacağını bilememe şansı yok bu arkadaşın. neden bunu yazıyor olabilir? amaç provokasyon mu? yorum sizin. satılmış medyada çıkan haberlerden hocaya sallamasına girmiyorum bile.

    büyük ihtimalle hem bir dikkat çekeyim, hem de bu dediklerim gerçekleşirse ben demiştimlik oynarım adında girilmiş bir girdi. ama gerçekleşmeyecek. hoca hem finansal kısmı hem de taktiksel kısmı iyi kurgulayacak. şimdi bu girdiyi okurken nereden biliyorsun lan hocanın iyi takım kuracağını dediniz de mi? ben de onu diyorum işte olmayan şeyler üzerinden hocaya veya herhangi bir x kişisine vurmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın