• 2226
    türkiye için çok ütopik bir hayalim var.

    http://gss.gs/A3W.png

    oyunculara takılmayın. imkanım olsa babel, banega ve mariano yerine sol ayaklı oyuncuları tercih ederdim. ki banega'yı da ismi geçiyor diye yazdım, orada oynamaz.

    1) oyunu bekler ile değil kanatlar ile genişletmeyi amaçladım çünkü beklerin 100 metre git-gel yapmasından hoşnut değilim. ayrıca beklerin çizgiye yapışması onları doğal olarak orta yapmaya zorluyor ki bu benim hiç tercih edeceğim bir durum değil. ters ayaklı beklerin savunma arkasına atacağı toplar ile kanatları sıfıra indirmesini amaçlıyorum. orta saha oyuncuları da verkaç yaparak kanat oyuncularının sıfıra inmesini sağlayabilir.

    2) orta sahada yoğun olmamız bize topu geri kazanma konusunda çok yardımcı olacak. ayrıca çok fazla dikine gidemesek de rakip sahaya yerleştiğimizde önümüze çokça pas tercihi ortaya çıkacak.

    3) söylediğim gibi imkanım olsa banega, babel ve mariano yerine sol ayaklı oyuncular koyardım. fernando yerine ise anderson esiti... o bölgedeki oyuncunun yapmasını istediğim en önemli iş rakip atakları fiziği ile sindirmesi. oyunu stoperlerimiz kuracak.

    edit: peşinen yazayım carole, telles, mariano, sabri gibi kardeşlerimizin arkasına kaçırdığı siyahi kanatlar çok ağır hasarlar bıraktı bende :( belki de bu yüzden beklerin çıkmamasını istiyorumdur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın