• 283
    "yeter artık sürekli aynı şey" diyeceksiniz ama belki transferle yetkili biriin gözüne çarpar da aklına girer diye yazıyorum.

    mutlaka ama mutlaka en az 1 tane yerli oyuncuyu ilk 11'e monte etmemiz gereken sezondur. vedat muriqi türk statüsünde olsa koşa koşa alınsın derdim. zira bu sayede 2 yabancıyı kulübede oturtma lüksüne kavuşmuş oluyoruz ki bu bizim için çok çok önemli.

    böyle bir yerli yok tabii. belki yunus mallı. onun dışında "gelsin oynasın" denilecek ya da alabileceğimiz kaliteli yerli oyuncu yok piyasada. yunus'u da ancak kiralarız zaten.

    defans hattımızın 4'ü zaten belli: muslera, linnes, luyindama, marcao

    buradan mariano ve yuto gitse bile sol bek olarak ilk 11 oyuncusu yerli aklıma gelmiyor. aklına gelen varsa yazsın. zira milli takımda bile hala hasan ali kaldırım oynuyor. bu yüzden burası da yabancı olacak gibi.

    orta sahaya koyacak yerli de göremiyorum. belki irfan can, o kadar. ona da çok para ister damat. fener olsa üstüne para verir ama biz istesek 3 katını ister. onun dışında yok. alabileceğimiz oyuncu yok. aslında yusuf ve okay var ama maliyetleri çok yüksek olur. bir de ön libero dediğin bana göre tecrübeli ve alan kontrolü yüksek bir oyuncu olmalı. kerem demirbay, suat serdar gibi çıkışta olan oyuncuları zaten alamayız.

    kanatlara gelirsek yine yok. dediğim gibi belki yunus ama o da kanat değil. hakan çalhanoğlu bomboş bir oyuncu zaten. gökhan töre, jimmy durmaz filan ancak yedek olurlar.

    forvete gelince, cenk tosun'un kiralanabilmesini çok isterdim. elimizi çok rahatlatırdı. onun dışında banko oynatabileceğimiz yerli forvet yok. umut bozok gelecek vaat etse de hem elimizden kaçırdık hem de ilk 11 için yeterli değil.

    umarım ilk 11 oyuncularının tamamı ilk kampımızda yer alırlar. benim pek umudum yok. bugüne kadar görülmüş şey de değil zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın