• 273
    http://www.altinordu.org.tr/...1/KAMUOYU-ACIKLAMASI
    trabzonspor'un, kendi altınordu alt yapısından yetiştirdiği 2 oyuncuyu , sadece yetiştirme parası vermek suretiyle almasına feryat eden izmir klübü.

    genel de dile getirilen özünde ticari bir klüp olduklarına inanıyorum.ben yetiştiriciyim diyorsan fenere stepne olup köle ticareti yapar gibi satip oyuncuların geleceğini karartmayacaksın. trabzon'a gidiyorlarsa da sevineceksin, yetiştirdik diye..
    yok para istiyorum,profesyoneliz diyorsan, elini taşın altına sokup istikbal vaad edenlerle profesyonel anlaşma imzalayacaksın. izmir takımı olacaksın kitlelere yayılarak.. aynı hollandanın yetiştirici kulüplerinin yaptığı gibi her milletten gence açacaksın alt yapını, bu ayırımcılığını sevmiyorum.

    yalnız trabzon değil de bu hareketi galatasaray yapmış olsa , trabzon , fener, bjk , akbilspor dahil bilumum " ağlak" koalisyonu bildiri üstüne bildiri yayınlayıp galatasarayı suçlarlardı. o yüzden hiç birinin ağlamaya hakkı yok. yarın öbürgün trabzon altyapısından , veya a takımından sözleşmesi biten oyuncu galatasaray'a gelirse , golfçü gene çıkıpta çanakkale savaşı falan diye saçmalamasın artık.

    not: başka bir entry'den fiziki referans veriyor olarak olan kural yüzünden tamamen katıldığım entry numarasını sildim. kendi düşündüğümü güçlendirecek bu referansı silmeye mecbur kalmak, kuralın ruhuna aykırı bir uygulamadır. cevap veya münakaşa getirebilecek olanlar için doğru , ama tamamen katıldığınız ve kendi fikrinize temel oluşturacak bir entry nosu yazmak yasak olmamalı. moderatör arkafaşların edit olgunluğunu ve yorumlama yetisini eksik buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın