• 263
    sonuna kadar haksız olan kulüp. bıktım şu ülkedeki romantizmden. o zaman futbolcunun maaşını da ödeme, 10 ay geriden gel, sonra başka kulüp bedavaya alınca da ayıp ettiler falan diye açıklama yap. bir kural var kardeşim, profesyonel sözleşme yapmadıysan, yetiştirme bedelini verir alırsın. oyunun kuralı böyle. ağlayacak, gocunacak bir şey yok burda. profesyonel bir alan futbol. çok büyük paralar dönüyor. öyle "el alem ne der", "aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey", diyerek başarılı olamazsın.

    burak yılmaz 5 milyon'a serbest kalırken gittik bir de sonraki satıştan pay verdik adamlara, sırf trabzon'un gönlü olsun diye. böyle bir şeyi sadece türkiye'de görebilirsiniz. adamların serbest bırakmaya hazır oldukları cavanda için "trabzonspor zor durumda" diyerek bonservis ödedik biz. bunların karşılığı ne oldu? fener'den bile daha fazla nefret ediyorlar bizden. etikmiş falan geçiniz abi. futbolda böyle bir şeye inanmıyorum. parayı veren düdüğü çalar. ozan bizden gitti, ne oldu gittiyse? bırakıp gittiyse kendisine kızarım ya da üzülürüm o ayrı mesele fakat alan kulübün hiçbir suçu yoktur. parayı verip almıştır. oyunu kuralına göre oynamıştır.

    bu kurallar bazen sizin lehinize, bazen de aleyhinize çalışır. fakat aleyhinize olunca, etik bilmem ne diyerek suyu bulandırmanın mantığı yok.

    http://www.altinordu.org.tr/...1/KAMUOYU-ACIKLAMASI
App Store'dan indirin Google Play'den alın