• 42
    tudor döneminde yapılan transferler, feghouli hariç, en geç 2. kamp dönemi başında takıma katılmıştı diye hatırlıyorum. o dönem transferler hızlı ilerlemişti ve bu sayede sıfırdan kurulan takım uyum sorununu en az oranda hissetmişti. paraları da saçmak zorunda kalmıştık o da ayrı mesele tabi*

    kısacası, benim galatasaray'da hatırladığım bir takımın tam olarak en erken toplanması olayı tudor zamanında gerçekleşmişti(takım sıfırdan kurulmasına rağmen).

    1.kamp programına zaten yabancı milli oyuncular katılmaz. 2. kamp programına yeni transferlerle milli oyuncular katılırsa bir sorun olmaz bence.
    2019-2020 yaz transfer dönemindeyse 2. kamp dönemine kadar transferlerin bitirileceğine dair bir inancım var. ama bundan daha da önemlisi hazırlık kampı programlarımızın nasıl olacağıdır. 2018-2019 yaz kampında planlanan yerlerde kampa gidilememişti. bazı sıkıntılar çıkmıştı. bu hazırlık dönemindeyse buna izin vermemeliyiz. iyi bir kamp programı her şeyden önemli. daha nerede ve ne zaman yapacağımıza dair bir bilgilendirme yapılmadı. netleşmedi de sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın