resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2078
    2019-2020 sezonu performansından hiç memnun olmadığım oyuncumuz. geçirdiği sakatlıklar ve tudar-fatih terim değişiminin ardından farklı bir taktik ile oynamaya başlammız sonucunda beklediğimiz oyunu bir türlü sahada gösteremiyor. yeteneklerinden ya da oyun aklından şüphem yok ancak fiziksel olarak beklentilerimizi karşılayamıyor. en büyük artısı, tecrübesi ve oyun zekası ile önemli maçlarda hep kritik roller üstlendi. ancak deplasmanlarda veya iç sahada kapanan rakiplere karşı hep çok etkisiz kaldı, olası kontraları önlemekte yetersizdi.

    2019 yaz transfer dönemine belhanda ve banega orta ikilisinin arkasına fernando yerine ben ve anladığım kadarıyla bir çok sözlük yazarı daha atletik bir oyuncuyu tercih ediyoruz. illa adı duyulmuş biri olmasına ihtiyaç yok bence. ne kadar defansın önünde oynayacak oyuncuda tecrübe önemli olsa da şu an genç bir oyuncu ile bu risk alınabilir. daha genç daha az maaş alan bir oyuncu ile orta üçlü tamamlanabilir.

    2019-2020 sezonunda fernando ile oynamamız durumunda ben yine deplasman ve cl maçlarında sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. sadece fiziksel yetersizliği değil, sertlik bakımından da bence beklentimizi karşılayamıyor. diagne'nin satışının ardından fernando ile de yolları ayırmanın çarelerine bakılacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın