resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 669
    kendisi çok formda. öyle böyle fakat ikinci yarıda premier lig'in alt sıralarında en iyi oyunculardan biriydi, hollanda milli takımının as forvet üçlüsünde uluslar ligi finali oynadı. bunun dışında daha bu sene süper lig'de oynayıp çok başarılı performanslar gösterdi. takıma ciddi katkısı olacağına hiç şüphem yok.

    fakat benim aklımda şu senaryo var. avrupa'da biraz daha kontra atak futbolu oynanacak maçlarda solda hızlı bir kanat, sağda feghouli'nin önünde tek forvet oynayabilir mi? fulham'da da beşiktaş'ta sürekli sol kanat ya da çift forvet oynamış olmasına rağmen feghouli ile beraber pas dağıtım yetenekleri bence yeterli olur, ve forvet hattı çok daha dinamik bir hale gelir. böyle olacaksa forvet işi de nispeten maliyetsiz kapatılabilir, alınacak forvet ya da mitroglou açık maçlarda oynar, bunun dışında ileri üçlü (onyekuru tipi oyuncu)-babel-feghouli olur. bu şekilde ben şahsen çok daha rahat ederim. bu sene sadece fenerbahçe ve manchester city karşısında tek forvet oynamış, geçen sene hiç oynamamış (transfermarkt). olur mu bilmiyorum.

    fakat bu şekil kesin oynayamayacaksa bence sıkıntı. banega, babel, feghouli, klasik forvet derken elimizde nispeten yaşlı ve statik bir hücum hattı kalıyor. kimse yeteneklerini gösteremez, tribünde saç baş yolunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın