resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2262
    şampiyonluk kutlamasına katılmaması, mücadele açısından beklentilerin altından kalması, taraftarla bir şekilde arasında bağ kurulamamış olması gibi çok sayıda faktör sayılır.

    ancak elimizdeki bir ismi bu kadar kötüleyip ardından 15-20 milyon euro gelir beklemek nasıl bir mantıkla bağdaşıyor bilmiyorum. transferdeki kısıtlılığını veya sosyal medya üzerinden diagne üzerinde oluşturulmuş olan baskıyı transfer etmek isteyen kulüpler bilmiyor mu? bunu kendi faydalarına kullanma yoluna gitmeyi akıl edemeyecekler mi?

    neticede ligde, bir sezonda en çok gol sayısına ulaşmış yabancı forvetten bahsediyoruz. ama şu veya bu sebeple demeyi bıraksın herkes. evet takımın oyun anlayışına uyumsuz, bütçe yaratılmalı, oyun anlayışına uygun bir hücum hattı oluşturulmalı. ama belki de adam fazla duygusal ve lince varan bu tepkiden haliyle çok fazla olumsuz etkileniyor.

    günümüzdeki taraftarın acınası şu halini gördükçe gol oruçlarına giren hakan şükür'ü düşünüyorum. o dönem instagram yaygın olsaydı yemediği küfür kalmazdı. özellikle rosenborg'a deplasmanda 3-0 kaybedilen maç sonrası zirve yapan, sezon başından itibaren beklentilerin altında kalmış olan popescu'ya verilen tepkileri düşünüyorum. sosyal medya olsaydı kim bilir hangi boyutlara ulaşırdı. bülent korkmaz, suat kaya ve diğerleri. böylesi benzer örnekleri verebileceğimiz daha çok isim sayılır.

    ama adamın hesabına girip sövüp siktir çektiğinde sorunlar hallolmuyor be gerizekalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın