• 13
    galatasaray’in onundeki esas tehlike ultraslan degil liseci zihniyettir. bu yazar bunu ya idrak edemiyor ya da bile isteye lisecilerle hareket ediyor. ultraslan’in matah bir yonetime sahip olmamasi baska konudur. ultraslan taraftari temsil eden bir kurulus degildir. bir alt gruptur.

    sanki normal siradan bir kongre yasanmis, sanki lisecilerin son donemin tum mezunlarinin tek tip imzayla fenerli besiktasli ayirt edilmeden uye yapilmasinin engellenmesinden dogan kinleri, hinclari yokmus, sanki taraftarla uyeler ve bilhassa da cikarci veya muhafazakar/liseci uyeler ve haliyle de dernek ve dolayisiyla kulup arasinda giderek artan bir gerilim yokmus gibi davranip ibra edilmediniz hadi secime gidin demek o kadar yuzeysel ki!

    hukuka saygiliysaniz oncelikle halihazirda tedbir altindaki ibra kararina iliskin yargi surecinin bitmesini beklemeniz gerekir. zaten sizin niyetiniz bagciyi dovmek oldugundan cengiz simdi secim karari alsa tedbirden istifade aday olarak secime gitmeye calisiyor, yangindan mal kaciriyor diyecek olan da yine sizsiniz, sizin zihniyetiniz! hep beraber yargi surecini bekleyecegiz. sizin galatasaray’i sadece kendinize ait goren fasizan zihniyetinizin kirli oyunlarini pasa pasa kabul edip “aa ibra edilmedik hadi secime gidip aday da olamiyoruz birakalim bu kulubu liseciler istedigi gibi takilsin” demeyecegiz.

    ibra etmeyerek galatasaray’in mevcut nepotik statukosunun devamini isteyen gericiler olarak ilk kursunu attiniz. bu sorunun cozulecegi nihai asamaya variyoruz. ya hep hayal ettiginiz gibi kucuk olacak ama sizin olacak, biz milyonlar gidecegiz, ya da galatasaray hepimizin olacak.

    galatasaray’i ne hayri kozak abimizzzzz diye tislayan liseci biatcilara, ne sebahattin reisssss diye tislayan ultraslanci biatcilara birakacagiz. cunku iki grup da ozunde kucuk cikar sebekelerinden baska bir sey degil. ben biliyorum ki ne uyeler ilk bahsettigim zavallilardan ibaret, ne de taraftar reis pesinde gezinen ultraslandan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın