• 12
    liseci zihniyetten, sözlükte ultraslan ve yönetime giydirmek için aldığı paraları nerede ezsem diye derin derin düşünen yazar..

    anket açmış biri de:) ben de ibra etmedim. senin gönlün olsun. sözlük kuralları senin açtığın anketle üyelikten atılmayı emrediyorsa seve seve..

    hukuk bilmiyormuş. arkadaşım ne diye ibra oylaması yapılıyor her sene o zaman? hiç yapmasınlar madem öyle? mahkeme iptal eder etmez o ayrı konu. kulüp iç tüzüğü o kulübün ya da kurumun anayasasıdır. değişmediği sürece, ki değişmesi gerekiyor, kanun odur ve ona göre yönetilir. mustafa cengiz bu tüzük kurallarına göre seçildi ve bu tüzük kurallarına göre ibra edilmedi. bu kadar net. kendisini destekleyen topluluğu genel kurulda toplayabilseydi ibra olacaktı. nedense toplayamadı ya da orada tutamadı?!

    kutuplaşmaya bu kadar yatkın başka bir toplum yoktur herhalde dünyada. ua ve mevcut yönetimi eleştirdik diye(az bile yazmışım) liseci de olduk çok şükür. gerçi coğrafya belli, karşıt bir fikre ocu bucu de, popülizmin dibine vur, namın yürüsün, iktidarın sürsün.

    son olarak, ne liseliyim, ne liseciyim ne de o kafatasçı güruhun destekçisiyim. dışarıdan gördüğünü naçizane dile getiren bir galatasaraylıyım diyerek bu gereksiz başlıktaki gereksiz entryi noktalıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın