resim
Yusuf Yazıcı
Takım:Olympiakos
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 313
    normalde 1 sezon daha abdülkadir ile beraber trabzonspor'da kalmalarının daha faydalı olduğunu düşünüyordum. çünkü, ünal karaman'ın oyun planındaki özgürlük kendi yeteneklerini fazlasıyla göstermelerini sağlıyordu. ayrıca, bu sezon sakatlanmadıkları sürece avrupa ligi ile de daha da çok maç yaparak iyice parlayabileceklerini ve gelişimlerinin sekteye uğramayacağını düşünüyordum.

    ancak, 11 haziran 2019 izlanda türkiye maçı ile fark ettim ki, hem hakan çalhanoğlu hem de kenan karaman'dan daha yetenekli, daha iyi ve formayı daha çok hak eden futbolcular olduğunun anlaşılması için illaki avrupa'da iyi bir takımda oynamaları gerekiyor.

    doğduğu şehirde, oynadığı takımın stadyumuna ismi verilmiş olan has trabzonlu şenol güneş bile sırf milan'da oynuyor diye yusuf yazıcı yerine hakan çalhanoğlu'nu oynatabiliyorsa, bu tip ön yargılar ile uğraşmak yerine 1 dakika bile düşünmeden gitsinler.

    bugün yusuf yazıcı barcelona'da olsa ve 1 dakika bile oynamasa bence milli takımda ilk 11 oynardı ama trabzonspor'da oynarken yerine başka bir oyuncu tercih edilebiliyor. eminim, cengiz ünder hala başakşehir'de oynuyor olsaydı, o da hakan çalhanoğlu'ndan sonra yazılırdı kadroya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın