resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2223
    2018 - 2019 sezonunda ligin sondan 5. haftasına küme düşme hattında giren rakibimizde forma giyen, oynadığı maçların bir kısmında kadroya alınmayan, bir kısmında kısa süreler ile yer verilen, sayılı maçta ilk 11'e alınan ligi 4 gol 0 asist ile tamamlayan vitaminsiz elyif elmas'ın basında 15-20 m euro'dan pazarlandığı,

    oynadığında kime ne faydası olduğu belli olmayan, üstüne de sezonun yarısında cezalı olan jailson'un, 12 m euro'ya seria a'ya gönderilmeye çalışıldığı ortamda ısrarla hem galatasaray düşmanı basın hem de galatasaray sözlük yazarlarınca itin götüne sokulmakta olan futbolcu.

    soldado bu sezon eliyle 20 gol atsa 34 yaşındaki oyuncularını göklere çıkarıp, 40m euro'dan arap yarımadasına uğurlarlardı ama bizde öyle yok. 1.5 senede 45 gol atmış adamın piyasasını düşürmek için tüm türkiye el ele verdik.

    avrupa'da en çok gol atanlar diye sıralama yaptığınızda 1. messi 2.mbappe 3.diagne gözüküyor. bu adam listedeki isimlere tabi ki yaklaşamaz ama böyle de bir gerçek var be birader. messi'nin attığı penaltı sayısı diagne'den daha fazla. ne yapalım abi ikiye bölelim diagne'nin attığı golleri, nasıl rahatlayacaksınız.

    isterse bütün golleri penaltıdan atmış olsun, isterse penaltı noktasında 90 dakika boyunca hareket etmeden direk gibi dursun ve 45 golün tamamı takım arkadaşlarınca bu adama çarptırılarak atılsın diyelim. adam 45 gol attı be el insaf kardeşim. şampiyon takımın forveti. 400 m euro'luk senegal milli takmının as santraforu. eğer konsantre olursa 3 hafta sonra afrika kupası gol kralı olma ihtimali %100'e yakın.

    elin adamı 35 yaşındaki stoperini umarsızca okutuyor, biz bu algı yüzünden 28 yaşındaki gol kralımızı elimizden çıkarmak için neredeyse yalvarır hale geliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın