• 9
    asagidaki kurallarin 15. maddesinde goruldugu uzere puan esitligi halinde ikili averaja, o da esitse aralarindaki maclardaki deplasman golune bakiliyor.

    kurallar: https://www.uefa.com/...2543605_DOWNLOAD.pdf

    evimizde izlandayi agirlamadan once andorra deplasmani disindaki maclarimizi tamamlamis olacagiz. izlanda da moldova deplasmani disinda tamamlamis olacak. biz fransa deplasmani disinda 9 puan almaliyiz ve tercihen izlanda 12’den az yapmali, ama en kotu ihtimalde izlanda iceride fransa’yi disarida arnavutluk’u yense bile biz iceride arnavutluk ve andorra ve deplasmanda moldova maclarinda surpriz yasamazsak bu maci 2-1 deplasman maglubiyetinden turlayacak bir skorla yenip cikabiliriz. tabi bu durumda aslinda izlanda da iceride fransayi ve geri kalan tum maclarini kazanmis olacagindan esitlik 3 takima cikip uclu averaj devreye girebilir.

    bana kalirsa tabi bizim 4 macta 9 puan yapmamiz gayet yuksek olasilikken izlandanin 12 yapmasi hatta 9 yapmasi bile zor. bu sartlarda da bu maci kazanip turnuva vizesini aliriz.

    iste bu yuzden bizim icin 14 kasim 2019 izlanda macindan once konsantre olunmasi gereken 7 eylul andorra, 10 eylul moldova deplasmani ve 11 ekim arnavutluk maclarindan 9 puan almak. 14 ekimde de fransadan cok fark yemezsek rahat oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın