resim
Eljif Elmas
Takım:RB Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.82
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 134
    bu adamı daha kaç kere yazacağım bilmiyorum.

    ligi fenerbahçe'den daha yukarıda bitiren takımların oyuncuları, abdulkadir ömür, dorukhan toköz gibi oyuncular için bile çift haneli bonservis dedikoduları dönmüyorken* bu adam için 20 milyon euro falan denilmesi tamamen asparagastır. aynı mevkide oynayan oyuncuları söyledim hem, kalkıp da forvet, kanat, 10 numara demedim. abdulkadir'in topla ilişkisi, dribling yeteneği ve oyun görüşü, dorukhan'ın da fiziksel gücü, dayanıklılığı ve şut tehditi kendisinden daha fazla.

    neymiş, ceza sahasına boş koşu yapıyormuş o yüzden 20 milyon euro'ymuş. tek özelliği bu olan oyuncuya o parayı vermez kimse. tamam, millet parayı dışarda saçıyorlar da, en azından diğer oyunculardan ayırt edici keskin 2-3 özelliği olan oyuncular oluyor bunlar. elif'in de o paraları etmesi için dorukhan ve abdulkadir'den fazlasının olması lazım. bir de makedon olduğu için bonservisinin böyle olduğunu söylüyorlar, gören de ingiliz, fransız, italyan falan sanacak. makedonya da ab ülkesi değil, dolayısıyla pasaportunun bir ekstrası yok. brezilya, arjantin gibi futbolda iyi bir ekole sahip bir ülke de değiller. oynadığı takım rezalet, 3 maç üst üste kazanamasalar küme düşeceklerdi neredeyse. ee nereden geliyor bu abartılık? ben size söyleyeyim. sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan 30 yaşındaki sow'u 17 milyona arabistan'a, 10 dakika şans bulamayan 3. kalecisini 1 milyon euro ile ptt 1. lig ekibi boluspor'a satan takımdan geliyor.

    size sorsam elinizde 20 milyon euro var ve bu üç oyuncudan birisine vereceksiniz bu parayı. elif'e mi, abdüş'e mi, dorukhan'a mı verirsiniz? kime verirsiniz bilmiyorum, ama kime vermezsiniz biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın