• 59
    anlasiliyor ki, bu sevimsiz adamin birinci görevi fenerbahce'yi yüceltmek, ikinci görevi galatasaray'i yermek, ücüncü görevi ise, yabanci-türk cekismesinde yabancilari itin g.tüne sokacak tür haber yapmaktir.

    bkz: http://www.hurriyet.com.tr/...13286560.asp?gid=229

    yazidan bazi alintilar:

    "bak müdürüm bu konu hakkında ilk kez sana konuşuyorum..."
    eskisehirspor baskani meric tuncaya "müdürüm..." diye hitap ediyor.

    "youla kim ya?.. artık youla diye bir adam benim gözümde yok.. öyle biri yok.. "
    "'özür dileyeyim, döneyim' diyormuş.. ne dönmesi ya."
    "hadi gitsin de başka takımda oynasın da göreyim"

    igrenc bir maganda üslubu. ınsan düsünüyor, eskisehirspor baskani halil ünal'in agizimi bu, yoksa agiz ishali meric tunca'nin 'daha halkci ve samimi gelir kulaga' dürtüsüyle mi bu üslubu kullanmis belli degil.

    'müdürüm, bu adam eskişehir'in yarısını kendine sevgili yaptı.. disiplinsizin önden gideni. bunun menaceri ceylan çalışkan arada olmasa, ben hemşerim de olan ceylan'ı sevmesem bu adam zaten kulübün kapısından içeri giremezdi.. ceylan da allah'ı var çok uğraştı. ama adam disiplinsiz. şimdi antalya'dan eskişehir'e dönüyorum. youla'ya ödediğimiz paraların dekontlarını, muhasebe kayıtlarını çıkarttırdım. zaten hakkında suç duyurunda bulunduk.. bütün belgeleri mahkemeye vereceğiz.. ülkeden içeri girdiği an yanacak.. futbol hayatını bitireceğiz. çünkü o bize iftira attı..''

    son paragrafi tamamiyle kopyaladim. simdi, bu son paragrafi bir spor kulübü baskani demisse, skandal. 'bu adam nasil kulüp yöneticisi olur' diye insan düsünür. bir futbolcunun menajeri hemserisi diye oyuncu transfer ediyor, oyuncunun kendisini begenmesede. bu nasil bir kulüp idare felsefesidir? bir spor baskani "futbol hayatını bitireceğiz. çünkü o bize iftira attı" gibi bir demec verirse, hangi futbolcu o kulübe gitmek ister ki?

    simdi ya halil ünal gayet lümpen bir adam, ya da meric tunca halil ünalin sinirle söyledigi laflari belli bir formata sokmadan direk yayinlayarak bir halt ettigini saniyor, ya da meric tunca salliyor.

    sayet, son iki ihtimal dogru ise, ben halil ünal olsam, meric tunca'ya dava acardim, yönetimimizi kamu oyuna olumsuz tanitiyorsunuz diye.

    ha, bir de aman dikkat, meric tunca yazisini icerik galatasaray ya da fenerbahce olmayinca ciddiye alanlar ortaya cikabiliyor: #268823
App Store'dan indirin Google Play'den alın