• 104
    havaalanında 50 dakika beklettiler diye bir savaş açmadığımız kaldı. her şeyi abartmakta üstümüze yok. havaalanında bekletilmeyi ve bulaşık fırçası uzatılmasını ayrı değerlendirmek gerekiyor. bir tane belçikalı turist bulaşık fırçası ile röportaj yapmaya çalışmış. kendisi de aynı fırçaya konuşuyor. belli ki hakaret olarak değil, komiklik olarak yapıyor. şu olayı ülke meselesi yaptık. tamam izlanda'ya niye bekletiyorsun diye tepki gösterelim falan da yok nota vermek, yok bütün sosyal medyadan adamları linç etmek.. bu kadar abartmasak mı? mis gibi değiştirdik valla gündemi helal olsun.

    bütün izlanda bulaşık fırçalı adamı tanımadığını, hatta izlandalı olmadığını, muhabir bile olmadığını söylüyor. inatla milli takım kaptanına nasıl fırça uzatırsın diye asarım keserim muhabbetine giriyoruz. adam kendisi de aynı fırçaya konuşuyor, kendisi de! belli ki o an orada olan bir adam muhabirleri görüyor, o anda elindeki nesneyle de şebeklik yaparak röportaja dahil olmaya çalışıyor.

    ülkece kaostan beslendiğimizi düşünüyorum. sataşmadan, savaşmadan, atar gider yapmadan yaşayamıyoruz. şu olayda bile haklıyken haksız duruma düşmek üzereyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın