• 94
    23 hazirana kadar cok duyariz bu ulkenin ismini, ha sempati duyuyormuyduk evet ?

    birileri artik her mobeseye izlanda boyle izlanda soyle benim futbolcum, benim kaptanim diye hitap etmeye baslayacak problem degil, birileri artik diyor ki bunlar turkiye'de oynanacak mac icin nerede ne yapalim 10 kat beterini yapalim. gerek yok bunlara biz bu arkadaslari medeni bir sekilde karsilayip guler yuzlu gondermemiz gerekiyor bununda pr yapip dunya basinina iletip yayinlatip bizim normal insanlar olarak tanitmamiz gerektigine inaniyorum.

    sonuc olarak isvicre turkiye macindan ders cikartmadik mi ? sonuclarini hepimiz biliyoruz, ofke ile kalkan zarar ile oturur dememis mi atalarimiz ? yani biz bir avuc izlandaliyi doveriz soveriz ama o zamanda seviye sorunu yasayan ulkecek daha da seviyesiz bir duruma duseriz hic gerek yok bunlara.

    demek istedigim emre kaptanmis felanmis filanmis yok fircaymis gecelim bunlari, turk passaportunun yurt disinda hele hele avrupada itibar gormemisini kendimce ayipliyorum zaten 2.sinif dunya vatandasi olarak goruluyor isek bunun sebebini siyasetciler dikta olarak korku yonetimi degil asarim keserim, dirilis ertugrul yok sedat reis felan yok rabia ile olmuyor bu isler :-)

    gecelim bunlari futbolumuza bakip yenelim belki seneye katilip iyi bir yerlere gelip bari futboldaki imajimizi duzeltiriz sonuc olarak bizim ulkemizde her turlu pislik yapildi, $ikeden hukum giymis bir takimin yoneticisi bugun tff baskani oldu, nba'da doping yapmis bir sporcu tbf baskani oldu yani demek istedigim once kendimize batiralim su igneyi,
App Store'dan indirin Google Play'den alın