• 34271
    "4. hafta sahamızda kayserispor'a yenildikten sonra başkanımız ali koç, soyunma odasında bu duruma çok sinirlendi. ben de kaptanımız volkan demirel'le birlikte söz aldım, 'bu sezon her şey yenilendi, bir anda başarının gelmesi kolay değil' dedim."

    "o dönem guiliano ve josef takımdan ayrılmıştı. valbuena ve soldado ise oynamıyordu. ben takımın iyiliği için görüş belirttim. sonra kadro dışı kaldım ama kendimden daha çok volkan demirel için üzüldüm."

    "18 yıldır fenerbahçe forması giyen kaptanımız volkan demirel'i, genç takımın soyunma odasında görmek benim için çok zordu. kariyerimde daha kötü şeyler de yaşadım ama keşke volkan bu duruma düşmeseydi."

    "takımdan ayrı ilk idmanlarımızda volkan'ın morali gerçekten çok bozuktu. fazla konuşmuyordu. dirar'la birlikte, moralini yükseltmeye çalıştık. biz takımda değilken, fenerbahçe kaybettiğinde çok üzülüyordu."

    "ersun yanal göreve gelince devre arası kampına çağırıldım. 1 hafta sonra çaykur rizespor'un beni istediğini söylediler. ikinci yarıyı rize'de tamamladım. geçmişi geride bıraktım. fenerbahçe'ye gelecek sezon başarılar diliyorum."

    aatif chahechouhe

    via : hürriyet
App Store'dan indirin Google Play'den alın