• 112
    koca sezon şenol güneş'i gömmemiş, necip takıntısı yüzünden onu yerden yere vurmamış, bir anlamda milli takım' a kaçmasını içten içe istememişler gibi, fransa maçından sonra utanmadan fatih terim vs. şenol güneş başlığı açıp, yalan şeylerle fatih terim'i gömüp, şenol güneş'i yücelten gerizekalı taraftar topluluğunun gündeme getirdiği karşılaştırma.

    sanki aynı kulvarlarda yarışmaya başladıkları 2017 aralık ayından bu yana kimin ne aldığı belli değilmiş gibi, bizim şampiyonlar ligi grubuna bok atarken, şenol güneş'in bu sezon uefa'da hangi takımlar arasında nal topladığı unutulmuş gibi konuşuyorlar. bir de her ikisinin de milli takım kariyerleri karşılaştırılıyor, allahım kayayı yiyeceğim. biri dünya üçüncüsü olurken, öbürü kebapçı tarafından dövülmüşmüş. lan yarrak, bir kere selonun dayak yediğine dair darp raporu var bu bir, ikincisi milli takımın gittiği son 5 turnuvanın 3'ünde bu adam teknik direktördü. (euro 96-08-16) euro 2008'de yaptığı derece ve turnuvanın en iyi hocası seçilmesi falan da var tabi.

    bir de sırf fatih terim komplekslerinden ötürü şenol güneşçi çıkan fenerli tayfa var. sanki iki sezon önce kafasının zımbalanmasına neden olacak şeyleri hiç yapmamışlar gibi.

    bana göre şenol güneş fatih terim kıyaslamasının galibi fatih terim'dir, ancak bu şenol güneş kötü hoca demek değildir. ikisinin de katıldığım ve katılmadığım görüşleri olmuştur. her ikisi de türk milli takımına ve futboluna çok şey katmış, hatırı sayılır hocalardır. her ikisi de kıymetli insanlardır. birini överken öbürünü yermeye gerek yok, kompleksiniz gereği saçmalamayın amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın