• 34265
    bastien toma sion'un oyuncusu.. ozellikle soyluyorum. eger galatasaray bu oyuncuyu alabilirse aldiginin cok cok ustunde bir paraya avrupa'ya satabilir. o pozisyona oyuncu arandigini biliyorum. ozellikle 8 numaraya bir oyuncu araniyor. eger 10 numaraya banega olacaksa, 8 numaraya alinacak, kopru dedigimiz organik bagi kurmasi gereken o oyuncunun genc, dinamik, oyanip, gelisip, satilabilir bir oyuncu olmasi lazim. o yuzden iste mesela genc oyuncular, izleyecilerimiz merak ediyor:

    - basiten toma sion'daki,
    - adam cerin domzale'de,
    - ukrayna milli takiminin 10 numarasi, dinamo kiev ikinci takiminda oynuyor. *
    - llorient'de 19 yasinda julien ponceau diye bir 8 numara var.

    bu 4 oyuncudan 1-2'sini aldigi zaman, ki scout ekibi ki mutlaka calisiyordur buna uygun mutlaka plani vardir, bu oyuncularin gelmesi hem galatasaray'in saha icerisindeki ihtiyacalarini tamamen giderecegi gibi onumuzdeki donemde transferde bu oyunculardan gelecek para ekonomiyi de fevkalede duzeltecektir.

    banega bir kere cok dogru bir oyuncu. uzun yillardir takip ettigim bir oyuncu. ben bu 10 numaralarda suna cok dikkat ediyorum. bir 10 numara takim iyi oynarken, takim arkadaslarinin ihtiyaci yokken, hersey gulluk gulistanlikken one cikan, 3-0'dan 4-0'a getiren oyuncu olmamali. isler kotu giderken, sorumluluk almasi gerekirken, baski buyumusken ve beklenti cogalmisken, eger sen orada bir lider gibi baskidan kuculmeyip buyuyorsan, sorumluluk alip ayaga kaldiriyorsan takimi, iste sen o zaman degerii 10 numarasin. sevilla macinda basksehir momentumu ele aldiginda, isleri daha iyi yaptigi anlarda hep ayaga kalkmasi hep dogru oynamasi saha icindeki banega performansiydi. bir gozum hep onu seyrettim. gelmesi halinde galatasaray'a harika bir transfer olarak degerlendiriyorum.

    serkan reçber
App Store'dan indirin Google Play'den alın