• 102
    ikisi de çok iyi teknik direktörler.

    fatih terim, süper lig'in kurdu olmuş. psikolojik savaş vermekte, taraftarı oyunun içine dahil etmede, motivasyon konusunda belki dünyanın sayılı hocalarından. ayrıca büyük maçları ve finalleri oynama konusunda da türkiye'de üstüne yok. cv'sine bakarsanız da tartışmasız bir şekilde türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü ve belki en baskın figürü.

    bununla beraber, şenol hocanın da başka başka meziyetleri var. bitmiş denilen oyuncudan canavar çıkarıyor adam. defalarca ispatladı bunu. güzel futbol oynatıyor. ancak fatih terim'in aksine gerginlikten daha hırsla çıkmayı beceremiyor; gerginlik şenol güneş'i aşağı çekiyor. bu açıdan fatih terim kadar kazanan bir karakter değil.

    fatih terim, türk teknik direktörler içinde kuşkusuz bambaşka bir yere sahip. onun gibisi gelmedi, kolay kolay da gelmez. ancak fatih terim'i öveceğim diye şenol güneş'i yerden yere vurmanın alemi yok. şenol güneş de son derece başarılı, yetenekli bir teknik adam. dilerim türk futbolunda daha çok fatih terim, daha çok şenol güneş görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın