resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1199
    sözlüğümüzde kendisi hakkında yazılan yorumlarda gerçekler bir takım zihniyet tarafından ağır gelince ilkokul çocuğu edasında savunulmaya çalışılan gayri müslim milli takımda oynamayı seçmiş bir yeniçeri gencidir. para ve güç neredeyse oradadır. gerçi bu tutum size günümüz türkiye topraklarında pek yabancı gelmeyecektir. kendisinin orası-burası oynamaz, sadece işini yaparken sevdiğim bir futbolcuydu.

    kendisini ''zihniyetçe'' savunan kişiler, el öpmeyle bir yerlere gelmiş, sözlükte çokça üzerinde konuştuğumuz kişilerin de destekçisi olması, ülkemizde sporun neden ilerlemediğinin adeta beton gibi bir göstergesidir. örneğin; meclise geldiği arabası, ayaklarını uzatıp yayıldığı milletvekili (bkz: kenan sofuoğlu), muhtemelen fetö saldırısına kadar ''zihniyet olarak'' taptığı '(bkz: hakan şükür)...

    galatasaray'ın ilkesini, ahlakını, benimseyememiş yazar dostlarımız olabilir. karakter yetenekten önce gelir.

    not: şuraya ufak bir not bırakmak istedim nedense*. bu entrynin sahibi kişi mahallede top oynamayı çok severdi. artık yaş kaldırmıyor, bir de mahallede top oynayan kalmadı. futbol bir kenara, 2 farklı spor dalından lisansı olan, hayatının neredeyse yarısını takım sporlarında kaptanlık yapmış birisi. kaldı ki önümüze gelen bir sosyal mecrada insanların fikrini paylaşması için, yorumda bulunması için o işin erbabı olması gerekmemektedir. bir yanlışı düzeltelim de huzur bulalım. ameliyat yapabilmek için bir doktor ameliyat olmaya ihtiyaç duymaz.

    çok önemli not: aradığımız, istediğimiz taraf değil; sadece işini yapan futbolcu. örneğin (bkz: martin linnes)'in norveç ile ilgili siyasi bir kaygısını, yorumunu görebiliyor muyuz? (gerçi norveç, nasıl kaygı olsun* ). türkiye'dir galatasaray. aramızda her dinden, ırktan, zihniyetten kişi var. önemli olan bazı keskin noktaları atlamamak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın