• 280
    yazmiyim, yazmiyim dedim, bu adama fazla istediğini verip başlığını doldurmiyim dedim ama bunu yazmasam ölürüm.

    öncelikle sayın gsuser'ler sizlerle birlikte zizonkovac isimli bu yazarın geçmişten günümüze 2-3 entry'sine göz atalım;

    24.9.2009 tarihli ve #193773 nolu entry'sinde galatasaray'ımızın kendine göre gheorghe hagi, hakan şükür ve bülent korkmaz gibi isimleriyle beraber tarihi kişiliği olarak iddia ettiği hıncal uluç'a "hasssiktieeeer" çekmiştir. aynı gün #193775 ve #194010 nolu entry'leriyle hıncal uluç'a yani kendine göre efsanesine hakarete vara ithamlarda bulunmaya devam etmiştir.

    ordan uzatmadan günümüze gelelim, yani dün geceye bir hışımla yarattığı polemiklerinde hıncal uluç'u eleştirenlerden başlayarak bunu genele yayarak kendisini eleştiren sözlük yazarlarına hakaretler savurmuş, hagi'ye küfür edenler ile bir tutmuştur. şimdi sorma istiyorum sadece 3 ayda bu değişiminin nedeni nedir? 3 ayda onun yaşındaki aklı başında bir adam hıncal uluç'u neye göre galatasaray efsanesine döndürmeyi başarmıştır?

    kıssadan hisse hepimizin artık bildiği gibi bu yazar abimiz sırf strsini, sinirini bu sözlüğe boşaltmak için yok yere polemikleri çıkamakta ve kendisini komik durumlara düşürmektedir. yoksa 3 ayda onun yaşında galatasaray'ın tarihi ile ilgili leziz entry'ler giren bir adamın bu kadar tutarsız olması saçmalıktan başka bir şey olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın