• 279
    bu entryi okumadan once (bkz: #268586)

    "dunyanin asil problemi, aptallarin kendilerinden cok emin, akilli olanlarin ise cok supheci olmasidir."
    (bkz: bertrand russell)

    (bkz: #268103) nolu entryde yazan banu yelkovan'in kaleme aldigi yaziyi anlamamis zizonkovac. oysa anlamak icin uber bir zekaya ihtiyaci yoktu, ortalama bir ortaokul mezunu, yasini dusundugumuz zaman okula basladiginda zorunlu egitim 11 yil degildi, rahatlikla anlayabilirdi. ama eger zizonkovac anlayacaksa tekrar ona bu yaziyi burada anlatmaktan buyuk mutluluk duyacagim. banu yelkovan o yazisinda demek istiyor ki, galatasaray 4 sene ustuste sampiyon olup, uefa kupasini kazandigi donem, zizonkovac gibi ortalikta gezinenler hala vardi. takim bokum gibi oynuyor, bilmem kim futbolcu mu? fatih terim gitsin diyenler yani. ama ne oldu sonunda? fatih terim onderliginde takim avrupa'da kupa kazandi. ozeti budur yazinin. bir yerde bize, cok sinirlerinizi bozmayin, galatasaray tarihinin en parlak donemini yasarken zizonkovac gibi mantarlar hala vardi diyor.

    buraya kadar anlasilmayan birsey yoktur umarim. yaziyi aciklama gorevini yaptiktan sonra yarabbi sukur kismina gelelim, #92215 entrysinde kendisine atilan msjlari okumadigini dile getiren birine anca basliginda cevap verilir. baska turlu dusuncelerimizi dile getiremiyoruz cunku. ayrica ben benim basligima yazanlar ibnedir desem, sen bu entrye cevap vermek istesen ne olucak onu da bir dusun..

    tanim da yapmak gerekirse; beni sozlukte herhangi bir yazarla bir tutup basligima birseyler yazip, cevaplanmayacagini boylelikle beni susturabilecegini dusunuyorsa cok yanilan yazardir. lincoln'u destekleyenler karilari bacilari tupcuyle fingirdiyor demesine ragmen ucurulmamasindan sonra burada at kosturabilecegini sanmistir. boyle deluzyonlara kapilmasin, ucurulmadikca sozlukten her zaman karsisinda ben olacagim.

    ozlu sozle basladik ozlu sozle bitirelim;
    "hayatta hic birsey icten gelen cehalet ve aptallik kadar tehlikeli degildir."
    martin luther king, jr.
App Store'dan indirin Google Play'den alın