• 4963
    günümüzde şaşmayan bir olay var, o da ne kadar etrafta fetö fetö fetö diye ağlayan varsa hepsi geçmişte bu aşağılık örgüte hizmet etmiş adamlar oluyor. burada pek siyasi yazmak istemiyorum ama malum partiye bakınca hepsi istisnasız fetö diye ağlar ama şöyle 2 dklık google aramasıyla hepsinin de bir zamanlar kardeş takımı olan bu güruha hizmet ettikleri ortadadır.

    bu malum parti ile fenerbahçe'nin son yıllardaki hali arasında da zerre kadar fark yok. sen zamanında şike yap, terör guruplarının siyasi ve hukuk birimlerine tesislerinde halı saha maçı düzenle, o savcılar hakimler balyoz ve ergenekon adı altında o zamanların atatürkçü ve cumhuriyetçi askerlerini ve savcılarını içeri atsın gıkını çıkarma, maçlara davet et sonra vay efendim fetöcüler bizi mahvetti vay efendim cumhuriyetin son kalesi fenerbahçe. koca ağız dolusu bir hadi oradan diyorum.

    yediğiniz pislikler öyle malum parti gibi fetöööö diyerek saklanmayacak kadar büyük. yargılanacaksınız ve cezanızı çekeceksiniz aşağılık şikeciler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın