• 34238
    yönetici olarak görev yaptığınız her yıl şampiyon oldunuz. bunun sırrı nedir?'

    hep yapıcı oldum, hiçbir zaman inancımı kaybetmedim. her zaman futbolcular ve teknik heyet ile ağabey-kardeş, et ile kemik gibi olduk. her şeye koştum ve her şey ile ilgilendim.

    ezeli rakipleriniz şampiyonluğu kutlamadı?'

    oraya gelene kadar bizi üzen olaylar var! aralarında imza dahi topladılar. galatasaray’ı yok saydılar. galatasaray’a karşı çok büyük haksızlık yaptılar.

    yöneticilik hayatınızın en zor sezonu muydu?'

    benim kaderim midir nedir, her zaman çok zor oldu. dövizin artışı ile bütçelerde çok büyük farklar oluştu. buna rağmen mustafa cengiz ve ekibi galatasaray’ı yıllar sonra kâr eder. duruma getirdi. mali genel kurul’da söz alan, divan kurulu’nda eleştiren genç arkadaşımızın galatasaray lisesi mezunu ancak fenerbahçeli olduğu tespit edildi. fenerbahçeli çıkıp senin iyiliğini ister mi? tabii ki moralini bozacak ki, şampiyon olamayasın! oradan da bir arkadaşımız da demiyor ki ‘siz galatasaray liselisiniz tamam ama fenerbahçelisiniz. yönetimi bu kadar eleştirmeye ne hakkınız var demiyor’ gerçekten üzülüyoruz.

    alan+pato transferi için dubai'ye bir an önce gitmemiz lazımdı. cumhurbaşkanımızı aradım, ordu’da mitingde idi. mitingde telefonu verdiler. “ne oldu abdurrahim?”dedi. durumu anlattık. ‘seni dışişleri bakanımız arayacak’ dedi ve ‘sağ olsun dubai’ye gittik.

    fikret orman’ın sözlerini nasıl yorumluyorsunuz?

    fikret orman’ın böyle bir şey söylemeye hakkı yok. bize yapılanları neden konuşmuyorlar?konya maçında aleyhimize verilen penaltı ve beşiktaş derbisinde verilmeyen penaltı verilse şampiyonluk 33. haftaya kalmazdı.

    birkaç olay oldu beni çok üzen. kendime kıydım, galatasaray’a kıyamadım, kıyamam da! (hürriyet)

    abdurrahim albayrak
App Store'dan indirin Google Play'den alın