resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 3853
    2018-2019 sezonu öncesi al hilal'in teklifini kabul etmediği için ufak çaplı bir mobbinge maruz kalan, hakkında birtakım kişilerin nefret kampanyası başlattığı futbolcumuzdu. gitmediği için kendisine saydıranlara sözlükte de şöyle bir geriye gidince şahit olunabiliyor. fatih terim'in de bu furyaya katılması ve neredeyse ilk devrenin tamamında feghouli'den yararlanmaması bizi neredeyse şampiyonluktan ediyordu. neyse ki yanlıştan dönüldü ve şampiyonluk geldi. eğer karşımızda düzgün bir rakip olsa yarıştan kopmamız çok olasıydı ve ben bunun çoğunu feghouli inadına bağlardım, sonra da malum forvetsizlik geliyor zaten.

    şimdi mitroglou da benzer şekilde eleştiriliyor, ancak kendisini kanıtlayabileceği bir ortam hiç oluşmadı. mesela feghouli için sinan gümüş'ün bile arkasında kalan adamdan hayır gelmez tarzı yorumlar yapılmış, ancak bu yorumları yapanlar yalnızca teknik ekibin kararlarını referans alıyorlardı. normal şartlarda formsuzluk içinde yüzen bir feghouli'nin formunun zirvesindeki bir sinan'dan çok daha etkili olacağı malum, ama işte bazen insanlar toz kondurmamak için her yorumu yapabiliyor.

    velhasıl kelam takımda kaliteli oyuncun varsa o bir şekilde hazırlanmalı ve oynamalı. geçmişte fatih terim'in en önemli özelliği buydu, real madrid maçlarına drogba-sneijder-burak üçlüsüyle çıkan bir isimden bahsediyoruz sonuçta, mitroglou gibi bir futbolcudan da yararlanamaması çok saçma olur. umarım diagne'yi satarız ve yerine vedat muriqi vs. futbolcuları almayız. alsak bile bu tip futbolculara mitroglou'nun onların önünde olduğu ve ondan bir şeyler öğrenmeye çalışmaları hissettirilmeli. ha sen mitroglou'dan daha iyi bir forvet alırsın ve yedeğini ya mitroglou yapar, ya da onu gönderip muriqi yaparsın bunu herkes anlar, ama vedat'ı as kostas'ı yedeği yaparsan diagne'de olduğu gibi her zaman akıllarda bir soru işareti kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın