resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14660
    asgari ücretli galatasaray taraftarının gözünde 500 bin euro 'ya tamam dediği için vefakar , en yüce galatasaraylı mertebesine ulaşmış penaltıcilar kralı.

    cildirmamak elde degil, adam 6 senedir yattığı yerden para kazanıp, spora gider gibi her gün metin oktay tesislerine gidip düz koşu yaparak senede 2.85 milyon euro kazandı. neymiş efendim, uzun yıllar çok emek vermiş. takımı yarı yolda bırakmamış. yarı yolda bırakacak bir sözleşmesi mi vardı bu adamın. bu pastaciya kim senede 3 milyon euro para verir. istanbul gibi bir yerde türkiye'nin en iyi kulübünde, her sene tüm kupaların en büyük favorisi olarak lige giriş yapan takımda oynuyor. kim bırakır bu yağlı kapıyı?

    bu adam şuanda galatasaray'dan ayrılsın, lige yeni çıkan vasat takımlar bile bu adama göz ucuyla bakmaz. öylesine pasif bir adam ki tv'de yorumculuk bile yapamaz. ama ergen galatasaray taraftarının instagram yorumlarında ki ıslak rüyası. çok vefaliymis, efsane kaptanmis. sanırsın 6 senedir florya'da bedavaya sırtında çimento taşıyıp , harç katıyor.

    vallahi deliricem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın