• 34223
    normal hayatta sakin bir insanım ve sahaya çıktığımda neden daha agresif olduğumu insanlar merak ediyor. galatasaray'da kendimi buldum çünkü ben duygularıyla yaşayan bir insanım.

    türkiye'ye imza atmadan önce çok bilgi aldım. bu tutkuyu yaşamak istedim. taraftarlar hırslandırıyor, agresifleştiriyor. bunu seviyorum, benim oyunum bu. galatasaray'da hayatta olduğumu hissediyorum, uyanık kalıyorum.

    futbolda 10 numara en önemli oyuncu olarak düşünülür. geçmişte galatasaray'da bu formayı hagi giymiş ve tarihe geçmiş, sonra sneijder giymiş. bir sorumluluğum var, takım için oynamalı ve kazanmalıyım.

    taraftarlar da 10 numarayı taşıdığım için bana bu görevi veriyor. isminin taraftarlar tarafından söylenmesi güzel ama taraftarlar genelde gol atan oyuncuları seviyorlar.

    galatasaray'daki ilk yılımda da iş yapıyordum ama gol atmadığım için benim iyi bir oyuncu olmadığımı düşünenler vardı fakat değerimi oynamadığım zamanlarda anladılar.

    fatih terim bir efsane. onunla üst üste 2 sezon şampiyon olduk. sezon sonuna 7-8 hafta kala 8 puan gerideydik ve bize 'sadece 5 puan gerideyiz çünkü başakşehir'i yeneceğiz dedi.

    bizi şampiyon olacağımıza inandırdı. takımı gerçekten etkiliyor ve yönlendiriyor. önde basmamızı ve topu ayağımızda tutmamızı istiyor.

    younes belhanda
App Store'dan indirin Google Play'den alın