• 34222
    rizespor yönetiminden 10 m€ rakamı ortaya çıkmış. kamuoyuna söyledikleri rakam bu olabilir. aslında rizespor 5-6 m€ civarında istiyor. galatasaray 3 m€ teklif yapmış. para + takas olabilir. galatasaray'ın da elinden çıkarmak istediği oyuncular var.

    banega, ciddi şekilde galatasaray'ın radarında. oyuncu ispanya'da kalmak istemiyor ve galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor. boca juniors da teklif yaptı. galatasaray'ın önemli bir avantajı var bu da maaş ödeme avantajı. arjantinli kulüpler bu konuda zorlanıyor.

    galatasaray, banega transferinde son derece ciddi.

    abdullah avcı, elia'yı beşiktaş'a getirmek istiyor. iki kulübün ilişkileri şuan iyi. bir sağ bek, bir sol bek ve bir sol stoper arayışı var. bir de sol öne ihtiyaç var. 4 tane bankosu var şuanda beşiktaş'ın.

    hasan ali'nin sözleşmesinde "5 m€'ya serbest kalır" maddesi var. ben hasan ali'nin west ham united forması giyeceğini düşünüyorum. eğer "evet" demezse hasan ali'de problem var demektir.

    cengiz ünder'le arsenal çok ciddi şekilde ilgileniyor. bülent korkmaz, antalyaspor'da devam edecek. okan hoca, bayramdan sonra başakşehir'e imza atacak. sergen yalçın da alanyaspor'la bir kez daha görüşecek. kasımpaşa ve malatyasporda sergen yalçın'a talipti. (trt spor)

    ersin düzen
App Store'dan indirin Google Play'den alın