resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2193
    çin piyasasına pazarlayabileceğimiz oyuncu. daha önce çin'de oynamış, ligin alt sıra takımlarından tianjin teda'da 44 maçta 15 gol 6 asist yapmış. oynadığı ilk sezonda 9 gol 2 asist istatistikleriyle oynamış. takımının toplam gol sayısı 36. ikinci yıl sakatlıklar sebebiyle 17 maç oynayabilmiş, 6 gol 4 asist yapmış. daha sonra sakatlandığı için oynayamamış ve devre arası kasımpaşa'ya gönderilmiş.

    kağıt üstünde bakarsanız, avrupa gol krallığında 4. olan ve çin ligini tanıyan bir oyuncu. çin'de oyuncunun bonservisi kadar vergi verme yükümlülüğüne düşünürsek muadillerine göre çok ucuz. gerisi menajer yeteneği. yönetim 15 milyon euro'nun üstündeki her kuruşun yarısı menajerindir dese bu adamı 20 milyona satacak çok menajer çıkar.

    önceden olsa g.evangrande diagne'ın yüzüne bakmayıp, daha üst düzey bir forvet oyuncusu arayabilirdi lakin bu yıl bir de salary cap uygulaması geleceği söyleniyordu. talisca ve paulinho'ya çok yüklü maaş verdikleri için nispeten daha düşük ücretli bir oyuncu almaları gerekebilir. bütün bunların yanında 3 yabancıları mevcut, bir kişilik kontenjanları açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın