• 2847
    buradan herhalde bir 12 yıldır falan düzenli olarak alışveriş yapıyorum, her sene bir formam var, alabildiğim son düzgün forma 2009 yılında.

    forma ya. bildiğin forma. her hafta televizyonda gördüğün forma. arkasında o sezon takımda olan birinin ismi numarası yazacak bir de. bu kadar abi. bu yani. atom parçalamayı gerektiren bir iş değil.

    yamuk baskılar. "elimizde var" diye iki kez teyit aldığım halde basılmayan sponsorlar. türk bayrağını yanlış yere dikmeler. çift haneli oyuncu sayısının birini farklı, birini farklı sarı tonuyla basmışlar bu sefer de. beyler ben buradan 2012 senesinde felipe melo forması aldım, adamlar büyük i'yle yazdılar felipe'yi. daha ne diyeyim artık.

    mağaza bağımsız bir umursamazlık. üç ilde denendi, internetten denendi, ulan gidip statta bile denendi arkadaş, nike genel merkezinde falan mı deneyelim bir de, nedir olay?

    "koleksiyonluk alıyorum lütfen dikkat edin, ekstra işçilik ücreti istiyorsanız vereyim" diye kibarca rica ediyorum birkaç yıldır. tabii efendim, elbette falan, iki saat sonra dönüyorsun, "yalnız permolit boya baskısı yokmuş elimizde, evet iki kere sormuştunuz ve ben iki kere var demiştim ama yokmuş. şöyle buyrun, borcunuz 1/8 asgari ücret".

    benden başka koleksiyon kasan var mı bilmiyorum ama sırf şu yüzden paha biçilmez değeri vardır elimizdekilerin ha. üst üste 5 sene boyunca o sezonların formalarını iyi kötü andıran bir şey alabilen varsa ya milyoner olur ya da kulüp müzesine falan bağışlayıp efsane olur ileride.
App Store'dan indirin Google Play'den alın