• 34096
    bayramdan sonra yeni sezon kombineleri satışa sunulacak fakat %15-%20 arasında bir zam bilgisi aldım. bunun dışında taraftar derneklerinden gelen talepler üzerine galatasaray yönetim kurulu karar aldı, pek çok farklı şehirde şampiyonluk kutlaması yapılacak.

    georghe hagi, galatasaray'a çok kırgın. galatasaray neden ianis hagi'yi transfer listesine eklemedi diye sitemkâr konuşmalar yapmış. bu futbolcu ile ilgili galatasaray'ın bugüne kadar herhangi bir transfer atağı olmadı.

    falcao'nun transferinin gerçekleşme ihtimali yok. adam monaco'dan 7 milyon euro alıyor. galatasaray'ın hiçbir futbolcuya 7 milyon euro verebilecek gücü yok. muslera'dan maaşında indirim beklerken ne 7 milyon euro'su?

    rizesporlu 2 yönetici abdürrahim albayrak'la bir görüşme yaptı. vedat muriqi, tüm olayı menajerine (haluk canatar) bırakmış. rizespor yönetiminin niyeti bu oyuncudan para kazanmak. bu yüzden vedat için 10 milyon euro talep etmişler.

    diagne için galatasaray'a gelmiş resmî bir teklif yok fakat menajeri 2 arabistan, 1 avrupa kulübünün oyuncuyu istediğini söylemiş. mitroglou'ya kazakistan'dan teklif var. oyuncu gitmek istiyormuş fakat son kararı fatih terim verecek.

    tabii bu transferde de son karar fatih terim'in. çünkü geçen devre arası transfer döneminde galatasaray'ın içine düştüğü duruma tekrardan düşmek istemiyorlar. bu sebepten ötürü fatih terim, tatilden döndükten sonra son kararını yönetime iletecek.

    süleyman rodop
App Store'dan indirin Google Play'den alın