• 25
    üst üste 2. şampiyonluğumuz ile tavan yapmıştır;

    hem lig şampiyonluğunu (üst üste 2. kez) hem de türkiye kupası şampiyonluğunu kazanmamız rakip camia larda büyük strese neden olmuş görünüyor. her gün bir rakip takım başkanı çıkıp fanatik ergenlerden bile beklenmeyecek açıklamalar yapıyorlar.

    kadromuz türkiye standartlarında oldukça iyi. iyi takviyelerde yolda gözüküyor. teknik heyet zaten türkiyenin bir numarası. mali anlamda da iyileşme dikkat çekici. 4 büyükler içinde mali açıdan en iyi kulüp biziz. kısaca önümüz apaydınlık.

    bu şartlar altında rakip camiaların paniğe kapılmaları ve düşmanca söylemlerin artması çok normal. iyi bir basketbolseverim ve nba'ide takip ederim. şuanda nba de açık ara en nefret edilen takım golden state warriors. evet üst üste 4 kez final oynayan ve bu 4 finalde 3 şampiyonluk kazanmış warriors, kadrolarında 5 all-star ve 2 hall of famer barındıran warriors. rekabeti bitirdi adamlar. hele sene başı demarcus cousins da warriors yolunu tutunca "boşuna lig oynanmasın" yorumları yapılıyordu.

    almanyada bayernin, italyada juvenin diğer takım taraftarlarınca ölesiye nefret edilmesinin sebepleri neyse bizde o yüzden sevilmiyoruz buaralar. lige, kupalara ambargo koymamızdan korkuyorlar. rekabeti bitireceğimizi düşünüyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın